Medarbetarna på 1999it, har stor erfarenhet av analoga och digitala lösningar.

Vi kan teknik och talar teknik så vanligt folk förstår. Nedanstående beskriver något av de tekniska tjänster vi erbjuder till kunder inom Stor-Göteborg.

Leveranser efter överenskommelse

Har du köpt nya produkter hos t.ex Elgiganten så hämtar vi dessa och kör hem allt till dig. TV, DVD, Blu-Ray, Hemmabio eller datorer – inget är för stort.

Installation av kunniga tekniker

Vi hanterar all känd teknik vilket innebär att du får hjälp med helheten av din audio-, video- och datorutrustning. Har du köpt produkter på egen hand så hjäper vi dig koppla ihop.

Montering av TV, högtalare eller Hemmabio på vägg

Vägg av gips, trä eller betong utgör inget problem för en säker fastsättning av utrustningen. Du kan välja mellan fast eller justerbart väggfäste. Vill du ha TV:n med elektriskt justerbart tak-/väggfäste eller en projektorlösning med duk erbjuder vi det.

Kablar ska inte synas!

Kablarna buntas ihop bakom apparaterna – snyggt, funktionellt och lättstädat. Kabelslangar eller kabelkanaler för dold montering, finns alltid med i servicebilarna. Har du skriv- eller arbetsbord, kan du få kablarna i en kabelkorg fastsatt under bordet.

Utbildning

Vill du ha en basutbildning av installerade produkter eller fördjupad utbildning av någon produkt eller programvara erbjuder vi det. Utbildningen kan omfatta från hantering av basfunktioner till mer avancerad användning av inspelning på DVD/PVR, internet@tv, ordbehandling, internetsökning, backuprutiner etc. Rådgör med oss så skräddarsyr vi en utbildning hemma hos dig med dina produkter eller om du kommer till oss med din bärbara dator.

Har du kört fast

Vill du ha hjälp med kanalsökning, kanalsortering eller inställning av det trådlösa nätverket. Fungerar inte din e-post, har du problem att komma ut på internet, problem med uppkoppling mot banker etc, är du välkommen höra av dig. Vi kan komma till dig och lösa problemen.

Avfallshantering

Återtag av produkter för destruktion eller återvinning sker enligt företagets policy för hantering av avfall. Det är viktigt för dig som vill vara säker på att din kasserade hårddisk inte hamnar i orätta händer.

Planering av infrastruktur för audio, video och datorer

Har du tänkt att bygga om eller till din bostad eller bygga helt nytt är du välkommen att höra av dig för en konsultation. Vi har erfarenhet av teknisk uppbyggnad för privatbostäder, kontor, konferensrum, sjukhus, skolor mm. Kontakta oss så berättar vi mer.

Är det något du undrar över eller vill fråga om – kontakta oss på telefon 0300-195 00, via mail thomas.ekebring@1999it.se, eller besök oss på Kabelgatan 13 i Kungsbacka.