I anpassade lokaler utför vi reparationer, underhåll och uppgradering av de flesta datorfabrikat. Vi har de senaste hjälpmedlen att utföra kvalificerade arbeten med kort servicetid.

Våra medarbetare har hög kompetens och ser till att du får bra hjälp. Vi har ett stort lager av servicedelar för att snabbt utföra service på bärbara, stationära datorer och server. Bilden visar kundentrén för in-/utlämning av service.

 

 

Inlämning service

Du lämnar produkten i vårt Servicecenter och rådgör direkt med tekniker som tar emot produkten. Tänk på att vi måste ha login och lösenord för enkel hantering. Ta med nätadaptern om det är en bärbar dator. Har du datorspecifika återställningsskivor (recovery) är det bra om dessa är med.

Vill du att vi ska hämta datorn, lämna tillbaka den efter reparation med inkoppling på plats – ring och begär pris.

Bokad servicetid

Vill du boka tid för din dator, och minimera servicetiden? Vi kommer överens om en tid, datorn lämnas in och servicen påbörjas omgående. Bra för dig med ont om tid.
Kontakta oss för tidsbokning, 0300-195 00.

PRIORITERAD SERVICE

Vi erbjuder förtur i servicekö till dig som är i stort behov av en fungerande dator.

Du lämnar in din dator och vi påbörjar felsökningen/reparationen inom 30 minuter. Det behövs inget avtal för denna tjänst utan du beställer prioriterad service den gång du verkligen behöver den. Ring för prisuppgift.

Backup av datorer med fabriksgaranti

För de kunder med datorer som har garanti från tillverkaren erbjuder vi att säkerställa materialet på hårddisken innan den skickas vidare till av tillverkaren utsett serviceställe.
Backupen kan tillfälligt förvaras hos oss alternativt att du får materialet på en extern hårddisk, USB-minne eller DVD. Ring för ett kostnadsförslag, 0300-195 00.

Exempel på vad vi utför:

– Reparation av alla datorfabrikat – bärbara, stationära datorer och server

– Uppgradering av datorer exempelvis komplettering av hårddisk, utökat minne, byte av grafikkort etc

– Borttagning av virus, spionprogram och reklam

– Installation av programvara, antivirusprogram, Microsoft Office etc

– Installation av datortillbehör som skrivare, skanner, backup mm

– Kryptering av trådlösa nätverk (spärr mot insyn från obehöriga)

– Reparationer som omfattas av försäkring

– Vi tillverkar även datorer under vårt egna varumärke, 1999it, och kan givetvis tillverka datorer som passar just era ändamål, läs mer under rubriken ”Produkter”.

Kontakta oss på telefon 0300-195 00, via mail thomas.ekebring@1999it.se eller besök oss på Kabelgatan 13 i Kungsbacka.

Välkommen till ett serviceinriktat Servicecenter för datorer!