De flesta datorer som säljs idag klarar i stora drag av samma uppgifter men med olika hastigheter och kvalitet. En av datorns stora fördel är att den erbjuder många olika lösningar och möjligheter som gör det möjligt för kunden att skräddarsy det utseende och funktioner som passar bäst.

Detta innebär även att de flesta företag och privatpersoner som nyttjar en dator har sin egna unika miljö och uppsättning av exempelvis program, genvägar, ikoner, nätverksinstallationer, backuper etc.

Vi på 1999it är duktiga på att snabbt sätta oss in i kundens unika datormiljö, vare sig det är hos ett företag eller datorarbete/distansarbete från bostaden. Det är en trygghet för dig som kund att få snabb och effektiv hjälp av erfarna tekniker med just dina specifika problem eller önskemål. Vare sig det gäller datorn eller datorns kringutrustning såsom skrivare, skanner, routrar etc.

Datorservice

När din dator krånglar tar du kontakt med oss. Antingen kommer du till oss på vårt Servicecenter på Kabelgatan 13 eller, om det passar er bättre, kommer vi till er.

Tycker du datorn är långsam kan vi hjälpa dig med en översyn, rengöring, ominstallation, uppgradering av minne eller hårddisk. Det förlänger datorns livslängd och håller ned dina kostnader.

IT-service

Vi kan bli din IT-avdelning. Att drifta en datoranläggning kan vara komplicerat. Kanske du har en för liten rörelse för en egen anställd tekniker men för stor för att vara utan.

Vi kan komma på fasta tider och se över IT-miljön, uppgradera virusskydd och drivrutiner. Hittar vi brister påpekar vi dessa, vi åtgärdar småfel direkt och rådgör med dig om vad som behöver göras. Vi kan kontrollera hela anläggningen eller enbart arbetsdatorer – du bestämmer.

Vi kan hålla kontakt med dina teknikleverantörer för datakommunikation, analog telefoni, IP-telefoni och ISP. Vi bevakar helheten och ser till att allt fungerar. Kontakta oss för ett besök.

Support

Får du problem med din utrustning så ringer du oss. Vi talar teknik och om datorer så vanligt folk förstår. Många problem löser vi per telefon beroende på din egen datorkunskap eller genom uppkoppling mot din datormiljö.

Kontakta oss för ett supportavtal så får du ett ”eget” telefonnummer till oss.

Installation

Vi hjälper till att planera din om- eller tillbyggnad. Det kan vara kontoret/lagret/butiken/restaurangen som ska göras om, konferensrummet eller utbildningssalen som ska förses med projektor, trådlöst nätverk (WLAN) eller butiken som ska förses med informationsskärmar eller bakgrundsljud.

Vi är gärna med och projekterar om ni behöver teknisk rådgivning.
Välkommen som kund!