Fjärruppkoppling ”1999it OnLine”-support === Gäller från 1 januari 2017 ===
Om du kört fast i datorn och något behöver ändras eller åtgärdas kan vi avhjälpa det via fjärruppkoppling. Förutsatt att du har internet med bra bredbandshastighet. Du öppnar upp datorn för oss och vi kollar och försöker lösa problemet. Kostnaden för denna tjänst se separat prislista. Faller ärendet under produktgarantin debiteras ingen kostnad för OnLine-support.

Gör så här för att ladda ned programmet:

1. Klicka på nedanstående länk. (Använder du Google Chrome visas nedladdningen i det nedre vänstra hörnet på skärmen.)

 

HÄR

 

2. Klicka på nedladdad fil ”TeamViewer” längst ned till vänster på skärmen efter ca: 2-3 minuter. (När filen är nedladdad till 100%.)

3. A) Klicka ”JA” på frågan ”Tillåter du att att den här appen får göra ändringar på enheten?”. Appen (programmet) är säker!

    eller (om äldre version av operativsystem)

    B) Klicka ”Kör” på frågan ”Vill du köra den här filen?”.

4. Stäng ned den installationssida du har på skärmen.

5. Nu bör se ett fönster med 1999it loggan där det står angivet ”Tillåt fjärrstyrning”. Ring 1999it telefonnummer 0300-195 00 för uppkoppling. Finns en tekniker tillgänglig hjälper vi dig direkt annars återkommer vi efter ök tid.

6. När någon från 1999it försöker få kontakt med din dator kommer det en fråga på din bildskärm t.ex ”Thomas Ekebring vill se och kontrollera ditt skrivbord. Vill du tillåta det?” Svara ”Tillåt” så öppnar du upp din dator för OnLine-support.

7. Nu kan vi ta del av ditt problem och lösa det du vill ha hjälp med. Du ser och kan följa markören vad vi gör.

8. När vi loggat ut ur datorn eller startat om den har vi inte längre tillgång till din dator. Datorn är avslutad för ”1999it OnLine”-support till nästa gång du startar programmet och tillåter att vi får åtkomst.